Press "Enter" to skip to content

Jawatan Kosong Programme Director di KPJ Healthcare Berhad

Kongsikan Bersama Rakan

MAKLUMAT JAWATAN

Programme Director

KELAYAKAN MEMOHON

1. Ijazah Sarjana Muda dalam Teknologi Maklumat, Sains Komputer atau mana-mana disiplin yang berkaitan. Pensijilan PMP akan menjadi kelebihan tambahan.

2. Pengalaman sekurang-kurangnya 10 tahun dalam projek terkemuka. Pengalaman penjagaan kesihatan akan menjadi kelebihan tambahan.

3. Kemahiran komunikasi dan pengurusan yang sangat baik dalam memimpin dengan pihak luar seperti perunding dan pihak berkuasa.

Sila baca kelayakan memohon yang lengkap seperti iklan jawatan kosong yang disediakan oleh majikan.

SKOP & TANGGUNGJAWAB KERJA

1. Libatkan Kepimpinan Kanan di KPJ dan pemegang kepentingan utama lain dari pelbagai hospital KPJ untuk mendapatkan sokongan yang diperlukan bagi melancarkan Program nHIS.

2. Bekerjasama rapat dengan pihak berkepentingan dalaman projek/program seperti Kepimpinan KPJ dan Hospital serta pihak berkepentingan luar seperti vendor (License Providers, System Integrators, PMO) untuk pelaksanaan Program yang pantas dan cekap.

3. Memastikan pelancaran program nHIS yang berjaya untuk semua hospital KPJ dari onboarding hingga penutupan, termasuk penilaian pasca projek; memastikan bahawa pelajaran yang dipelajari pada setiap peringkat diinstitusikan dalam pelancaran untuk gelombang hospital seterusnya.

4. Mempengerusikan Jawatankuasa Kerja untuk nHIS dan memudahkan penyelesaian sebarang kesesakan yang dihadapi yang kritikal untuk kejayaan projek atau dipertingkatkan oleh Pengurus Projek; bekerjasama rapat dengan Pengurus Projek dari Ibu Pejabat dan Hospital untuk menjangkakan risiko dan isu projek/program serta memacu tindakan mitigasi.

Sila baca Skop dan Tanggungjawab yang lengkap seperti iklan jawatan kosong yang disediakan oleh majikan.

CARA MEMOHON

KLIK DI SINI untuk maklumat lengkap permohonan, syarat dan skop kerja.

Tarikh tutup permohonan: –


Kongsikan Bersama Rakan

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge